Chyba Neuron L503
-
Mám problém s komunikací. Řídím vytápění domu. Minulý týden jsem si začal hrát s Modbusovým elektroměrem. Začala zlobit komunikace, tak jsem si po předešlých zkušenostech s SD kartou objednal pSLC od vás. Dnes jsem ji formátoval instaloval a postupoval dle návodu. Bohužel se mi nepodařilo zprovoznit systém. Zkoušel jsem i jiné karty a vždy končím na nefunkčním systému. Chyba se projevuje nekomunikací (RUN bliká zeleně) nejede Web , prvky jo, ale hodnoty jsou s červenou tečkou. Asi dvakrát se mi stalo, že mi spadl MERVIS. Bohužel mám verzi 2.4.0 (117845) tedy poslední. Jestliže v režimu ladění zkontroluji modbus komunikaci UNIPI tak tam nic není, 1-wire jede, Modbus přes TCP(další) i Serial jdou taky. Kde je tedy chyba? Mám změnit verzi Mervisu na 2.3 ( jak převedu projekt)?
-
@Cichacek Upgrade:
Včera mi to nedalo a znova jsem zkoušel různé možnosti. Jako poslední jsem vyzkoušel založit nový projekt "ZKOUŠKA" a kupodivu vše začalo fungovat normálně. Zkusil jsem zpět původní projekt a vypadá že běží. Jediné co nefunguje je WEB. Nenačítá informace z čidel, tlačítka nefungují. Čidla mají červenou tečku. Zkoušel jsem i založit nové HMI v původním projektu a stále stejná chyba. Když ale nahraju projekt "ZKOUŠKA" web normálně běží a zobrazuje teploty atd. Nevím kde jsem udělal nějakou změnu, jelikož jsem dle požadavků měnil hesla (Warning - při kompilaci).