• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Search

HMI web - 404 Not Found

Mervis
    1
    4
    555
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      PP last edited by

Dobrý den,
      po nahrání webu vytvořeném přímo v IDE na Neuron se nejprve zobrazoval web bez propojení do živé jednotky (na všech teploměrech svítilo 0°C a červený bod) a po dalším pokusu o přehrátí webu se už jen zobrazuje:

404 Not Found

nginx/1.10.3

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • P
        PP last edited by

Problém s chybou nenalezeného webu se vysvětlit profilem - založil jsem další profil pro přímý přístup, ale do něj se nepřenáší přidružení webu.
        Opravil jsem tedy v jednotce konfiguraci webu, nahrál program i s webem do jednotek a vrátil jsem se s problémem na začátek - zobrazí se web, ale nefunguje propojení do běžícího programu Mervisu. Na všech teploměrech zase svítí 0°C a červený bod.

• P
          PP last edited by PP

Další pokračování:
          Když si udělám primitivní web v externím HMI editoru, smažu odkaz na šablonu (poslední dva řádky v konfiguraci PLC) a použiji webpanel z externího HMI, tak ten funguje.
          Zkusil jsem to po zprovoznění webu z externího HMI nahradit intergrovaným, a výsledek je stále stejný = načte se grafika, ale nefunguje propojení s programem - neukazuje aktuální hodnoty.

• P
            PP last edited by

Web z IDE funguje jen v případě, že uživatel User má výchozí heslo rw.

Web malfuction from IDE. When create WEB from IDE and have user "User" without default password "rw" then web is loaded, but not work.

• First post
              Last post