HMI web - 404 Not Found
-
Dobrý den,
po nahrání webu vytvořeném přímo v IDE na Neuron se nejprve zobrazoval web bez propojení do živé jednotky (na všech teploměrech svítilo 0°C a červený bod) a po dalším pokusu o přehrátí webu se už jen zobrazuje:404 Not Found
nginx/1.10.3
-
Problém s chybou nenalezeného webu se vysvětlit profilem - založil jsem další profil pro přímý přístup, ale do něj se nepřenáší přidružení webu.
Opravil jsem tedy v jednotce konfiguraci webu, nahrál program i s webem do jednotek a vrátil jsem se s problémem na začátek - zobrazí se web, ale nefunguje propojení do běžícího programu Mervisu. Na všech teploměrech zase svítí 0°C a červený bod. -
Další pokračování:
Když si udělám primitivní web v externím HMI editoru, smažu odkaz na šablonu (poslední dva řádky v konfiguraci PLC) a použiji webpanel z externího HMI, tak ten funguje.
Zkusil jsem to po zprovoznění webu z externího HMI nahradit intergrovaným, a výsledek je stále stejný = načte se grafika, ale nefunguje propojení s programem - neukazuje aktuální hodnoty. -
Web z IDE funguje jen v případě, že uživatel User má výchozí heslo rw.
Web malfuction from IDE. When create WEB from IDE and have user "User" without default password "rw" then web is loaded, but not work.