• Register
    • Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Search

Factory reset delete configuration.cgi

Mervis
    1
    8
    3319
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      Gif last edited by

Neco jsem provedl a uz se mi ale uz nedari zprovoznit HMI (Web), ovladaci prvky vyhazuji message box s "undefined" a napr. misto zobrazeni teploty je "???".
      Dle prohlizece je chyba 404 pri pristupu na /configuration.cgi a pote taktez 404 na /web-panel-config.ashx.

Je jednodusi cesta jak znovunahrani image na kartu?

PS: Nedarilo se mi zprovoznit digitalni vstupy a zkousel jsem vse mozne, update Mervis-u, zalozeni noveho projektu a pokusil jsem se i o reset do tovarniho nastaveni: PLC / Operace s PLC / Nastaveni PLC / Reset do tovarniho nastaveni … (predpokladam ze tento smazal soubory)
      Cele jsem to mozna take rozvrtal tim ze jsem michal verze MevisIDE a MervisHMI (MervisHMI 44022 zacal padat pri spusteni (neosetrena vyjimka, odeslano prez bug report mervisu) a tedy jsem vracel starsi verze)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        Gif last edited by

Neco jsem provedl a uz se mi ale uz nedari zprovoznit HMI (Web), ovladaci prvky vyhazuji message box s "undefined" a napr. misto zobrazeni teploty je "???".
        Dle prohlizece je chyba 404 pri pristupu na /configuration.cgi a pote taktez 404 na /web-panel-config.ashx.

Je jednodusi cesta jak znovunahrani image na kartu?

PS: Nedarilo se mi zprovoznit digitalni vstupy a zkousel jsem vse mozne, update Mervis-u, zalozeni noveho projektu a pokusil jsem se i o reset do tovarniho nastaveni: PLC / Operace s PLC / Nastaveni PLC / Reset do tovarniho nastaveni … (predpokladam ze tento smazal soubory)
        Cele jsem to mozna take rozvrtal tim ze jsem michal verze MevisIDE a MervisHMI (MervisHMI 44022 zacal padat pri spusteni (neosetrena vyjimka, odeslano prez bug report mervisu) a tedy jsem vracel starsi verze)

• G
          Gif last edited by

Tak jsem se v tom ztratil, ani po znovunahrani image na kartu se mi nepodarilo HMI zprovoznit. Netusim jestli jsem prehledl nejaky krok v dokumentaci nebo delam neco spatne.

Configuration.cgi by melo byt soucasti image anebo jej tam nahrava az Mervis?
          Stejne tak *.ashx soubory mam hledat v Mervisu, nebo je to uz nasledek chybejici konfigurace?

Image je jessie-2015-12-08 a Mervis 44022.
          Diky za nasmerovani co dal.

• G
            Gif last edited by

Tak to vypadá že to rozbiju nahráním RT

Postup:

• Na SD kartu nahraji image jessie-2015-12-08
            • Nabootoji Raspberry/UniPi a připojím se na web - je tam vzorový projekt (obrazek UniPi a ovladani relatek), web funguje
            • V MervisIDE otevřu projekt a přiřadím PLC
            • Nahraji můj web - ten sice nefunguje (není nahraná sestava) ale stáhne všechny soubory
            • V MervisIDE dám Nahrát RT (abych mohl nahrát sestavu)
            • Teď už při otevření webu nenačte soubor /configuration.cgi (vrací 404).

Mám pocit že vzorový web otevíral soubory .cgi ale můj po nahrání RT chce načítat soubory .ashx

• ?
              Guest last edited by

Dekujeme za report a popis chyby. Pokusime se chybu vyresit co nejdrive a poskytnout opravu.

• G
                Gif last edited by

Pokud se pripojim prez ssh a pustim rucne /var/opt/…/fastcgisvr tak web jede, tedy jen po updatu se server automaticky nespousti. Moje vzpominky na linux ale nejsou dostacujici abych hned vedel kam sahnout (nejake to init.d a tam "neco restart"?)

PS: "fastcgisvr" = nepamatuji se jak se to jmenuje (stale mam ze pocitac s internetem != pocitac kde pristupuji na unipi)
                PPS: Co delam spatne? (prece nejsem jediny kdo to pouziva)

• ?
                  Guest last edited by

Uz problem resime, vyskytuje se jen "nekdy". Pokud se pripojite pres ssh, zkuste prikaz 'systemcl restart fastcgi' a pripadne 'systemctl enable fastcgi'

• ?
                    Guest last edited by

Problem byl vyresen a objevi se v pristi verzi instalace IDE - ocekavame behem tydne az dvou.

• First post
                      Last post